466 FM Group - nezaměňujte s Antidote - Viktor & Rolf

575,00 Kč
S DPH

 Vůně je jako lék na špatnou náladu. S jeho prvními tóny ucítíte chladivou mátu, jejíž osvěžující moc skvěle doplňuje síla bergamotu...

Varianta
Počet

Pánský parfém FM 466

Obsah parfému: 20%

Objem: 50 ml

Vůně je jako lék na špatnou náladu. S jeho prvními tóny ucítíte chladivou mátu, jejíž osvěžující moc skvěle doplňuje síla bergamotu, jemnost mandarinky, energičnost grapefruitu a intenzita kardamomu. Směsice květin, v níž je nejvýraznější elegantní jasmín a levandule, vás pohladí po duši. 

Její jednotlivé složky ovoce, květin, koření a vzácného dřeva spolu do detailu ladí a tím se stává jedničkou mezi mužskými parfémy. Je určen pro běžné nošení, neurazíte s ním však ani při slavnostních příležitostech. Kdykoliv se budete chtít cítit uvolněně, příjemně upraven a svěží, oblečte si tuto jedinečnou vůni. 

Složení vůně:

Bergamot, bazalka, levandule, pomeranč, citrón, květ jabloně, heliotrop, vodní noty, meloun, karafiát, pižmo, cedrové dřevo, boby tonka, santalové dřevo, guajakové dřevo. 

Typ vůně: Orientální

V parfémech převažují exotické esence z orientálních rostlin, vzácného koření a dřevin. Jsou těžké a hodí se pro večerní příležitosti a zimní období.

 
466-P

Parametry

Skupina vůně:
Orientální
Typ vůně:
Smyslná
Koncentrace:
20%
Objem:
50 ml

Děkujeme. Zde máte slevový kód, který můžete použít při objednávce.

Kód